Δραστηριότητες 2008

Ιανουάριος 2008 το κόψιμο της βασιλόπιτας στο εστιατόριο Ορφέας

 Φεβρουάριος 2008 Σε συνεργασία με τον καθ. Ευθυμίου Βαρλάμη έγινε στον οίκο γουναρικών του κυρ. Ζήκου έκθεση πινάκων ζωγραφικής του με θέμα «Άγιο Όρος». Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούνε στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου. Η διάρκεια της έκθεσης ήτανε μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Το τελικό ποσό που εισπράχθηκε έφτασε τις 10.000 €

 Μάρτιος 2008 Ο χορός του συλλόγου μας στο δημαρχείο της Βιέννης, που είχε μεγάλη επιτυχία.

 Απρίλιος 2008 Παρουσίαση του βιβλίου «SHANOLA und das zweite Geheimnis» της κυρίας Univ.-Prof. Dr. Elisabeth Haselauer στον οίκο γουναρικών του κυρ. Χαρίλαου Ζήκου.

 Απρίλιος 2008 Δημιουργία χορευτικού τμήματος σε συνεργασία με τον σύλλογο φοιτητών και επιστημόνων Βιέννης.

 Ιούνιος 2006 Διαμαρτυρία του συλλόγου μας προς την εφημερίδα ” D i e P r e s s e ” για ένα δημοσίευμα του κύριου Max Demeter Peyfuss με θέμα την αντίδραση των Ελλήνων για την καταγωγή των Σκοπιανών.

 Οκτώβριος 2008 Συνεργασία με την εφημερίδα Griechenland Zeitung για την διαφήμιση του συλλόγου μας και η αναφορά κάθε δραστηριότητας μας, στην επίκαιρη έκδοση της εφημερίδας.

 Νοέμβριος 2008 Έναρξη των μαθημάτων της πρώτης περιόδου για τους παραδοσιακούς χορούς με δάσκαλο τον Νίκο Αργυρού. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη στο εστιατόριο Ορφέας.

 Νοέμβριος 2008 Έκθεση πινάκων ζωγραφικής στον οίκο γουναρικών του κυρ. Ζήκου του καθ. Ευθυμίου Βαρλάμη με θέμα «Τα βουνά της πατρίδας μου», η έκθεση διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο του 2009.

 28 Νοεμβρίου 2008 H γενική συνέλευση του συλλόγου μας.

 Συμμετοχή στις μηνιαίες συναντήσεις με τους ελληνικούς συλλόγους στην πρεσβεία της Ελλάδος με το Εξοχότατο Πρέσβη κ. Παναγιώτη Ζωγράφο

 Συνεργασία με την «ΠΑΜMΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΣ και Η.Π.Α.», την Ένωση Μακεδονικών Σωματείων Καναδά και Αυστραλίας, το Κέντρο Αποδήμων Μακεδόνων, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για ενημέρωση Εθνικών θεμάτων.

 Συνεχή ανανέωση και εμπλουτισμό της ιστοσελίδας του συλλόγου μας.