Δραστηριότητες 2019

27 Ιαν. 2019  Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο εστιατόριο ¨Orpheus¨.

27 Ιαν. 2019 Δελτίο Τύπου – Αποχαιρετισμός στον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρό Παύλο.

24 Μαρ. 2019 Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Ρήγα Φεραίου, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Βιέννη, για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

02 Απρ. 2019 Ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Δρ. Γεωργίου Πάντογλου στην ημερίδα που διοργάνωσε η κ. Ρένα Σκούτα, με στόχο την ενημέρωση των νεοαφιχθέντων στην Βιέννη.

05 Μαΐου 2019 Απόδοση φόρου τιμής από τον Διαπολιτιστικό Σύλλογο      ”Μακεδονία” Αυστρίας στο μνημείο των Ελλήνων που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Mauthausen.

18 Μαΐου 2019 Επιμνημόσυνη δέηση για τον αείμνηστο Μάκη Βαρλάμη στην πόλη Schrems του Waldviertel, με την συμμετοχή της Πρέσβεως της Ελλάδας στην Αυστρία κας Αικατερίνης Κόικα.

24 Ιουν. 2019 Συμμετοχή του Προέδρου του Διαπολιτιστικού Συλλόγου ¨Μακεδονία¨ στην Αυστρία Δρ. Γεωργίου Πάντογλου και Αντιπροέδρου κ. Χαρίλαου Ζήκου στην συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση και την Πρέσβυ της Ελλάδας στη Αυστρία κας Αικατερίνης Κόικα στην ελληνική Πρεσβεία της Βιέννης.

06 Ιουλ. 2019 Διοργάνωση, σε συνεργασία με το ¨Enimerosi.at¨, ελληνικής καλοκαιρινής εορτής στο  Cafe Kreuzberg στην Βιέννη.

26 Σεπτ. 2019 Ομιλία του Προέδρου του Διαπολιτιστικού Συλλόγου ¨Μακεδονία¨ στην Αυστρία Δρ. Γεωργίου Πάντογλου, στην ενημερωτική ημερίδα που οργάνωσε η κ. Ρένα Σκούτα στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Karlsplatz, για τους νεοαφιχθέντες στην Βιέννη.

20 Οκτ. 2019 Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του συμβόλου και ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλου Μελά καθώς και όλων των  Μακεδονομάχων, στον Ιερό Νάο του Αγίου Γεωργίου.  Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου  Δρ. Γεώργιο Πάντογλου και ακολούθησε εκδήλωση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό ¨Αγίας Τριάδος¨ Βιέννης, με ομιλία του Επίκουρου καθηγητή και οικονομολόγου Dr. Mag. Λεωνίδα Πουλιόπουλου αφιερωμένη στην ζωή και τον αγώνα του Παύλου Μελά.

27 Οκτ. 2019 Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Βιέννη και τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων από το Δ.Σ του Διαπολιτιστικού Συλλόγου ¨Μακεδονία¨ Αυστρίας στο ιστορικό νεκροταφείο Sankt Marx .

10 Νοε. 2019 Συμμετοχή του Προέδρου του Συλλόγου  Δρ. Γεωργίου Πάντογλου στο διεθνές Συμπόσιο  Art Carnuntum που έλαβε χώρα στο Kulturfabrik Hainburg.

08 Δεκ. 2019 Διοργάνωση χριστουγεννιάτικης συνάντησης των μελών και φίλων του Συλλόγου  στο Gelateria Castelletto στην  Βιέννη.