Δεξίωση με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, o Πρόεδρος του Διαπολιτιστικού Συλλόγου “Μακεδονία” Αυστρίας Δρ. Γεώργιος Πάντογλου , ο Αντιπρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος κος Χάρης Ζήκος κι ο Γενικός Γραμματέας κος Σπυρίδων Λύτρας είχαν την τιμή να παρευρεθούν στη δεξίωση που παρέθεσε η Εξοχώτατη Πρέσβυς της Ελλάδας και ο Εξοχώτατος Πρέσβυς της Μόνιμης Αντιπροσωπείας Ο.Α.Σ.Ε στην Αυστρία , κα Αικατερίνη Κόικα και κος Κωνσταντίνος Κόλλιας, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κος Αρσένιος, εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Αυστρίας, Πρέσβεις άλλων κρατών, πολλά Μέλη του Διπλωματικού Σώματος Βιέννης, εκπρόσωποι Διεθνών Οργανισμών και των Συλλογικών Φορέων Αυστρίας καθώς και μέλη της Ομογένειας.

Ο εξαίρετος Έλληνας βαρύτονος, Άρης Αργύρης, ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας, της Αυστρίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνοδευόμενος στο πιάνο από τον γνωστό διευθυντή ορχήστρας, Αναστάσιο Στρίκο.

Τις προσκλήσεις της Ελληνικής Πρεσβείας κόσμησε με έργο του ο εξαιρετικός Έλληνας ζωγράφος, Αντώνης Στάβερης, υμνώντας εικαστικά την ειρήνη και την ελευθερία.
Χρόνια πολλά Ελλάδα!
Χρόνια πολλά Έλληνες !! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

.