Επέτειος Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου

Σήμερα τελέστηκε με λαμπρότητα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο κέντρο της Βιέννης, η καθιερωμένη Δοξολογία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αυστρίας-Έξαρχου Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ.κ. Αρσενίου. 

Ο Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αυστρία κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος εκφώνησε τον Πανηγυρικό της ημέρας.

Την δοξολογία παρακολούθησε ο Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Ιγνατίου, ο Πρέσβυς της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη) κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, καθώς και μέλη των Πρεσβειών Ελλάδας και Κύπρου.

Μετά τη δοξολογία έλαβε χώρα κατάθεση στεφάνων από τους Πρέσβεις Ελλάδας και Κύπρου  καθώς και από εκπροσώπους ελληνικών κοινοτήτων και ομογενειακών οργανώσεων στο Μνημείο του Ρήγα Φεραίου, στον προαύλιο χώρο του ναού του Αγ. Γεωργίου.

Το στεφάνι του Συλλόγου μας κατέθεσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρ. Γεώργιος Πάντογλου. Στην εκδήλωση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου  παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος κ.  Χαρίλαος Ζήκος,  ο Αντιπρόεδρος κ. Άρης Παγούνας καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.