Δραστηριότητες 2014

26 Ιανουαρίου 2014 Έγινε το κόψιμο της βασιλόπιτας στο εστιατόριο Ορφέας, με την συμμετοχή του μητροπολίτου Αυστρίας κ.κ. Αρσενίου τον πρέσβη της Κύπρου, τον Έλληνα πρόξενο και πλήθος επισήμων, φίλων και μέλη του συλλόγου μας. Στην εκδήλωση έγινε βράβευση για το έργο του καθηγητή/αρχιτέκτονα Ευθύμιου Βαρλάμη και η ανακήρυξη του σε επίτιμο μέλος του συλλόγου μας.

27 Φεβρουαρίου 2014 Παρουσίαση βιβλίου από τον δημοσιογράφο του ORF Christian Rathner με τίτλο „Η κρίση δεν έρχεται μόνη της“. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του μητροπολίτου Αυστρίας κ.κ. Αρσενίου στο εστιατόριο Ορφέας, με την παρουσία πολλών φίλων και μελών του συλλόγου μας.

14 Μαρτίου 2014 Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη καινούργιου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας στο εστιατόριο Der Grieche.

Έναρξη ιστοσελίδας του Συλλόγου μας στο Facebook, υπό την επιμέλεια της Αντιπροέδρου Β΄του Συλλόγου μας Κυρίας Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ.

Συνεργασία με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων μέσω του κυρίου Δημητρακούδη για την αναφορά κάθε δραστηριότητας του συλλόγου μας

Συνεργασία με την «ΠΑΜMΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΣ και Η.Π.Α.», την Ένωση Μακεδονικών Σωματείων Καναδά και Αυστραλίας, το Κέντρο Αποδήμων Μακεδόνων

Συνεχή ανανέωση και εμπλουτισμό της ιστοσελίδας του συλλόγου μας.