ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2018

11 Ιαν. 2018 Συμμετοχή του Συλλόγου ¨Μακεδονία¨ στην πρωτοβουλία του ψηφίσματος που πρόκειται να αποσταλεί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την τελική ονομασία του κράτους της ΠΓΔΜ.

28 Ιαν. 2018 Κοπή πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο εστιατόριο ¨Orpheus¨.

11 Μαρ. 2018  Χοροεσπερίδα του Συλλόγου στο Ξενοδοχείο Renaissance Imperial Riding School, με Buffee και τόμπολα, με την συμμετοχή του Συλλόγου ¨Απόλλων¨ Τρικάλων και υπό την αιγίδα της Εξοχότατης Πρέσβεως της Ελλάδας στην Αυστρία κ. Χρυσούλας Αλειφέρη.

28 Απρ. 2018 Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Obensee από τον Πρόεδρο του Μακεδονικού Συλλόγου Βιέννης κ. Χαρίλαο Ζήκο.

06 Μαΐου 2018 Συμμετοχή και κατάθεση στεφάνων από τονΠρόεδρο του Μακεδονικού Συλλόγου Βιέννης κ. Χαρίλαου Ζήκου στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης στο Mauthausen.

20 Ιουλ. 2018  Μουσική εκδήλωση του Μακεδονικού Συλλόγου Βιέννης στο πολιτιστικό κέντρο Σιάτιστας  με την υψίφωνο Γιούλη Καραγκούνη υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη  Σισσανίου και Σιατίστης Υπέρτιμου και Εξάρχου Μακεδονίας κκ. Παύλου.

23 Ιουλ. 2018 Συναυλία του Ευθύμιου Μαυρίδη στην Κατερίνη, όπου παρουσιάζει το «Άξιον Εστί» – «Μαουτχάουζεν» του Μίκυ Θεοδωράκη. Μαζί με το «Άξιον εστί» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ η αντιπολεμική καντάτα του Θεοδωράκη «Μαουτχάουζεν». Ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου Βιέννης κ. Χαρίλαος Ζήκος εκπροσώπησε τον Σύλλογο στην εκδήλωση και αναφέρθηκε με ομιλία του στην δράση του Συλλόγου.

30 Ιουλ. 2018 Δωρεά 500 Ευρώ στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών υπέρ των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής από την καταστροφική πυρκαγιά της 23 Ιουλίου 2018.

Σεπτ. 2018 Επιστολή υποστήριξης στον Πρόεδρο των Μακεδονικών Συλλόγων Ελλάδας για την προσφυγή στο ΣΤΕ καθώς και ανακοίνωση του Προέδρου του Μακεδονικού Συλλόγου Βιέννης κ. Ζήκου Χαρίλαου στο διαδίκτυο σχετικά με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

08 Σεπτ. 2018 Ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου Βιέννης κ. Χαρίλαος Ζήκος συμμετείχε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας το παρών για τον Μακεδονικό Σύλλογο Βιέννης.

28 Οκτ. 2018 Κατάθεση στεφάνων για την Εθνική Επέτειο του ¨ΟΧΙ¨ από τον Μακεδονικό Σύλλογο Βιέννης στο κοιμητήριο του SanktMarx.

10 Νοε. 2018 Αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ.